Katten spelen sterfscène uit ‘De Leeuwenkoning’ PERFECT na: «Ik kan niet stoppen met lachen!» (video)

Een TikTokster kon onlangs genieten van een uitvoering van de ‘De Leeuwenkoning’ in haar slaapkamer. Haar katten imiteerden immers (toevallig) de bekende sterfscène uit de film.

door
Redactie online
Leestijd 1 min.

Mariah Garrett haalde onlangs haar bed uit elkaar en zette haar matras om die reden tegen de muur. Haar twee katten vonden dat fantastisch en in een mum van tijd zaten ze erbovenop.

Vastklampen aan matras

Op videobeelden zien we hoe de zwarte kat zijn rosse kameraad plots een duwtje geeft waardoor laatstgenoemde bijna van de matras valt en zich vastklampt aan de bovenkant van de matras. Vervolgens maakt de zwarte kat het helemaal af door met zijn pootje op de andere kat zijn pootje te tikken. Bijgevolg valt de rosse kat op de grond.

Het tafereel doet denken aan de sterfscène in ‘De Leeuwenkoning’. Daarin doet Scar net hetzelfde met zijn broer Mufasa. Alleen speelde zich dat af op een hoge rots en liet Mufasa daarbij het leven.

Oscar

Het filmpje werd maar inmiddels meer dan twee miljoen keer bekeken. “Ze verdienen een Oscar hiervoor”, “Het is gewoonweg perfect getimed”, “Katten zijn zo gemeen”, “Oh mijn God, dat is precies hetzelfde als in de film”, en “Ik kan niet stoppen met lachen!”, klinkt het onder meer in de reacties.

Ter vergelijking de echte sterfscène uit ‘De Leeuwenkoning’: