Khloé Kardashian reageert op geruchten plastische chirurgie: «Heb maar één ingreep laten uitvoeren»

Khloé Kardashian heeft klaarheid geschept over de hardnekkige geruchten omtrent het aantal plastische ingrepen dat de realityster heeft laten uitvoeren. Volgens de 36-jarige realityster onderging ze slechts één keer een neuscorrectie. Ook van fillers in haar gezicht is Khloé niet vies.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Het gonst al jaren van de geruchten dat Khloé Kardashian heel wat aan zichzelf heeft laten veranderen, maar volgens de realityster is daar weinig van aan. Volgens Kardashian ging ze maar één keer onder het mes voor een plastische ingreep, en dat was een neuscorrectie. Dat zei ze tijdens de reüniespecial naar aanleiding van het einde van de populaire serie ‘Keeping Up With The Kardashians’. Daarnaast gaf Khloé toe wel eens fillers in haar gezicht te hebben laten spuiten - weinig botox, want daar heeft ze «vreselijk op gereageerd».

«Iedereen roept altijd dat ik al drie keer iets aan mijn gezicht liet doen. En ze nemen het me kwalijk dat ik er niet over praat, maar niemand heeft me er ooit direct naar gevraagd», aldus de realityster in de special.

Lelijke commentaren

Dat Kardashian dan toch die ene neuscorrectie liet uitvoeren, heeft te maken met de reacties van het kijkerspubliek toen ze net met ‘KUWTK’ begon. «Ik was heel zelfverzekerd voordat we met de show begonnen. Ik werd pas onzeker toen mensen als Perez Hilton en bloggers me ‘lelijk’ begonnen te noemen.» Ook vertelde Khloé dat ze in het verleden vaak uit de boot viel bij sponsordeals vanwege haar lengte en gewicht, terwijl zussen Kim en Kourtney wel overladen werden met kledij. «Mensen hadden geen schaamte.»