Kijkers «100% zeker» van Tovenaar in ‘The Masked Singer’: «Je herkent zijn stem zo goed!»

Hij is er nog maar net bij, maar heel wat kijkers beweren nu al te weten wie er schuilgaat achter Tovenaar. «Gelukkig zijn er nog zekerheden in het leven», klinkt het overtuigend op sociale media.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Na twee afleveringen van hét raadspelletje bij uitstek kennen we de ware identiteit van Skiwi en Kolonel Mops al. Afgelopen vrijdag deden enkele nieuwe personages hun intrede, onder wie ook Tovenaar, die meteen bewees dat hoge noten voor hem/haar een fluitje van een cent zijn.

Geen twijfel

Op sociale media lezen we hier en daar namen zoals Jaap Reesema, Maksim Stojanac en Metejoor, maar heel wat kijkers twijfelen zelfs niet meer. Zij zijn er zeker van dat het acteur, zanger en presentator Aaron Blommaert (20) is. «Tovenaar klinkt echt als Aaron», «Dat is Aaron Blommaert, 100% zeker», «Tovenaar is Aaron Blommaert en niemand anders. Tot volgende week!», «Gelukkig zijn er nog zekerheden in het leven: Tovenaar is Aaron Blommaert», en «Als Aaron niet Tovenaar is, dan weet ik het niet meer», klinkt het onder meer op Facebook en Twitter.

Hoog zingen

Om hun bewering kracht bij te zetten, deelde een kijker een stukje uit het liedje van Tovenaar en vergeleek hij dat met een video waarin Aaron Blommaert aantoont dat hij heel hoog kan zingen. En dat zijn stemgeluid ook wel overeenkomt met dat van Tovenaar...