Kim uit ‘Boer zkt Vrouw’ teleurgesteld in Ginny: «Emi en ik vonden dat heel jammer»

Boer Kim en Emi komen in een interview terug op het verwijt van Ginny dat ze op televisie moest ontdekken dat Kim samen was met Emi. «Zo is het niet gegaan», klinkt het.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Vorige week vertelde Ginny (27) in Dag Allemaal dat ze pas achteraf te weten kwam dat Kim, die eerst voor haar gekozen had, dan toch voor Emi gegaan was én ze een koppel vormen. «Het is jammer dat hij niet eerlijk is geweest. Ik wist ook niet dat hij met Dina had gebeld na het weekend. Ik heb dat op tv moeten ontdekken», zei ze toen.

Onwaar

De 30-jarige aardappelboer en zijn vriendin Emi (23) beweren bij HLN Showbits dat dat niet klopt. «Wij vonden dat allebei heel jammer om te lezen. Want zo is het niet gegaan. Kim heeft het Ginny wel degelijk op voorhand verteld», legt Emi uit. Waarop Kim aanvult: «Ik ben bij Ginny geweest na dat romantische weekend. En toen heb ik het haar verteld. Het ging dan ook over Emi. Want Ginny wist dat ik nog contact met haar had. Ik weet niet of ik letterlijk heb gezegd dat ik het ging proberen met Emi, maar ja... Ik weet ook niet of dat belangrijk is. Maar achteraf wist Ginny het wel», klinkt het.

Bewijs

Volgens Emi hebben ze zelfs staalhard bewijs dat Ginny het wél wist. «We moesten nog iets regelen voor VTM. En dan heeft Ginny naar Kim gestuurd: ‘Ik zou dat liever niet doen, aangezien je nu met Emi samen bent.’ Dus toen wisten we zeker dat zij het wist, dat Kim het haar gezegd had», verduidelijkt ze.