Laura uit ‘Blind Getrouwd’ deelt eerlijke bikinifoto: «Perfect op mijn eigen manier»

Laura Lieckens, die vorig jaar meedeed aan ‘Blind Getrouwd’, heeft een foto gedeeld met een moedige boodschap. Dat deed ze op Instagram.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Laura kennen we nog als de vrouw van Sonny in ‘Blind Getrouwd’, maar het werd uiteindelijk niets tussen de twee. Intussen is de 28-jarige interieurarchitecte nog steeds single, maar daarom niet minder gelukkig.

Zonder make-up

Ze deelt regelmatig foto’s om body positivity te promoten. Ook vandaag deed ze dat, met een make-uploze bikinifoto waardoor haar wijnvlek duidelijk zichtbaar is. «Perfect op mijn eigen manier. Ook met wijnvlek en volgens sommige een scheef bakkes», schrijft ze erbij.

Respect

Haar volgers vinden het een prachtig statement van haar. «Je bent perfect zoals je bent. Spijtig dat sommige mensen alleen maar negatief kunnen zijn. Niet meer aantrekken», «Je ziet er stralend uit», «Je bent wie je bent en dat is een knappe en prachtige madam», en «Je bent goed zoals je bent en moet niet veranderen voor de ander. Wees gewoon jezelf en wees fier op wie je bent want elk mens is uniek! Succes in alles wat je doet», klinkt het onder meer in de reacties.