Laura uit ‘Blind Getrouwd’ neemt volgende stap met vriend: «We willen niet te lang wachten met kinderen»

Het liefdesleven van Laura Lieckens is in een stoomversnelling gekomen. Vorig jaar leerde ze haar huidige vriend kennen, nu hebben ze samen een bouwgrond gekocht en denken ze al aan kinderen.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

In de zomer van vorig jaar maakte Laura Lieckens bekend dat ze een relatie heeft met elektricien Yorben (29). Ze leerden elkaar kennen toen Laura hulp nodig had bij haar verbouwingswerken. «Laura had een huis gekocht waaraan wat verbouwingswerk was, en daarom was ze op zoek naar een elektricien voor advies. Zo zijn we afgelopen lente met elkaar in contact gekomen. Dat verliep heel vlot, en we hebben eens afgesproken voor een date. Die bleek een schot in de roos en er volgde nog een date, en daarna nog een. Daaruit is iets moois gegroeid, van de elektriciteitswerken tot waar we nu samen staan. Ik kende Laura helemaal niet van televisie. Pas achteraf ben ik te weten gekomen dat ze aan ‘Blind Getrouwd’ had deelgenomen», vertelt Yorben in Story.

Bij hem ingetrokken

De 29-jarige interieurarchitecte woont intussen al samen met Yorben. «In Yorbens appartement in Zottegem. Ik ben bij hem ingetrokken omdat ik de 140 kilometer afstand toch wat ver vond, ook al zit ik heel graag in de wagen. Het huis dat ik kocht, wordt nu verhuurd. En een maand geleden hebben we een bouwgrond gekocht. De toekomst lacht ons toe», glundert ze.

Kinderwens

Yorben heeft zelf al een dochtertje uit een vorige relatie, maar daar kan er zeker nog eentje bij, zo klinkt het. «Ik zie onze toekomst samen rooskleurig in, niet enkel door de vooruitzichten van de bouwgrond die we hebben gekocht. Laat dat een eerste stap zijn, maar we denken zeker aan kindjes», aldus Yorben. «We willen er zeker niet te lang mee wachten», vult Laura aan.

Jonge ouders

Yorben en Laura willen immers jonge ouders zijn. «We zijn allebei bezige bijtjes. Op professioneel vlak hebben we elk onze projecten die we willen realiseren. Op dat vlak is de agenda al redelijk gevuld, en als daar de bouw van ons huis nog bij komt, zal het nog drukker worden. Maar dat zal onze kinderwens niet in de weg staan. We willen geen twee jaar meer wachten, omdat we onszelf liever als jonge ouders zien. Die drukke agenda zal dan wel wat bijgestuurd worden», legt Yorben uit.

«Maar wat we zeker niet uit het oog willen verliezen, is tijd vrijmaken voor elkaar», gaat Laura verder. «Al is het maar een uurtje per dag. Wanneer we thuis zijn, blokkeren we onze agenda en doen we leuke dingen samen. Dat is een prioriteit voor ons. Ik reis heel graag, en ik hoop Yorben ook enthousiast te maken voor een uitstapje of weekendje in eigen land. We zijn graag samen weg, met twee én met Enthe erbij», besluit ze.

‘Blind Getrouwd - De Jubilee’ is op maandag 25 oktober en 1 november te bekijken op VTM.