Lesley-Ann Poppe onthult hoe ze zoveel afgevallen is: «Dat hebben jullie goed opgemerkt!» (foto)

Het viel de volgers van Lesley-Ann Poppe op dat ze de laatste tijd behoorlijk wat kilootjes kwijtgespeeld is. Dat bevestigt ze nu en ze legt meteen uit hoe ze dat klaargespeeld heeft.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

De afgelopen weken deelde Lesley-Ann Poppe opvallend veel foto’s waarin ze in bikini poseert. De 42-jarige mama van drie zit duidelijk goed in haar vel en dat komt mede door het feit dat ze de laatste tijd stevig aan haar conditie gewerkt heeft.

Vijf keer per week fitnessen

Op Instagram legt ze uit wat ze de afgelopen maanden heeft gedaan om enkele kilo’s af te vallen. «Zoals jullie de voorbije week heel vaak hebben opgemerkt, ben ik de afgelopen 3 maanden 8 kilogram vermagerd. Mijn short, die ik ongeveer een jaar geleden een maat te klein had aangekocht (moest ik dragen met de rits open), is nu een maat te groot (zie foto 2). Veel volgers hebben gevraagd hoe dit komt? Wel, door 3 dingen:

1. Ik fitness vijf keer per week, gedurende anderhalf uur. Zelfs op vakantie (zie foto 3).

2. Ik eet geen suiker en geen koolhydraten.

3. Ik maak gebruik van onze cryo, cavitatie en endermologie (zie mijn website). En o ja, ik smeer twee keer per dag onze Aloë vera gel voor huidversteviging en tegen cellulitis.

Dus geen rare dingen: sporten, diëten en een paar high tech helps», klinkt het.

Complimenten

Haar volgers moedigen het resultaat aan en zijn blij voor haar. «Je zag er goed uit voordien en je ziet er nu ook top uit, lieverd! Belangrijkste is dat jij je goed voelt in je vel», «Proficiat amai!», en «Je ziet er geweldig uit! Je blijft een mooie vrouw», lezen we onder meer in de reacties.