Lesley-Ann Poppe weert zich tegen kritiek op halfnaakte foto: «Ik kleed en gedraag me zoals ik wil»

Lesley-Ann Poppe trok vorige week de aandacht met een pikante fotoshoot om haar Valentijnsbox te promoten. Heel wat mensen hadden echter hun bedenkingen daarbij, maar dat deert haar niet. «Zuurpruimen zullen er altijd zijn», reageert ze.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Kwestie van mensen te inspireren met het oog op 14 februari stelde Lesley-Ann Poppe vorige week haar eigen Valentijnsbox voor. Plezier in de slaapkamer gegarandeerd, want met handboeien, een blinddoek en massagemelk wordt het sowieso een onvergetelijke Valentijnsdag. De 43-jarige zakenvrouw zette het product in de spotlights door halfnaakt en geblinddoekt te poseren mét handboeien.

Verontwaardiging

Slimme marketingtruc mét resultaat, want online zijn de Valentijnsboxen al uitverkocht. Maar heel wat mensen fronsten toch de wenkbrauwen. «Ik vind het erover. Een zakenvrouw met een beautyschool en dan een product moeten promoten op deze manier. En voor degenen die nu op hun paard zitten: ik ben verre van preuts. Naakt kan zeker, absoluut zelfs. Maar in deze context vind ik het niet nodig», «Behoorlijk laag om op zo’n manier in de belangstelling te willen staan», en «Elke manier is goed om nog eens de aandacht te trekken zeker? Leuk voor haar kinderen als die op school komen! Maar het zal weer geld binnenbrengen denk ik dan...», werd er onder meer gereageerd.

Ludiek bedoeld

Zelf begrijpt ze de verontwaardiging niet. «Dit is toch totáál niet choquerend of zo. En laat de mensen maar denken wat ze willen. Daar lig ik zeker niet van wakker. Ik kleed me en gedraag me zoals ik wil. En ja, zuurpruimen zullen er altijd zijn. (...) Mensen moeten hier het ludieke maar van inzien. Ik vind die box én de foto’s grappig. Het leven moet niet altijd serieus zijn», vertelt ze in TV Familie.

Open haard

Valentijn zal bij Lesley-Ann Poppe en haar man Kevin in ieder geval uitvoerig gevierd worden. «Absoluut! Valentijn vieren Kevin en ik ook echt elk jaar. Hij is op 8 februari jarig, dicht tegen valentijn. Op Valentijnsdag maken we het extra gezellig thuis, met kaarsen, een fles champagne en hapjes. En we steken de open haard aan. Het is zalig om dan tijd voor ons tweetjes te hebben. Eerlijk gezegd: bij ons thuis branden er non-stop kaarsen en de open haard steken we liefst elke avond aan», besluit ze.