Lotte uit ‘Love Island’ slachtoffer van inbraak: «Ik ben helemaal in shock» (foto’s)

Inbrekers zijn binnengedrongen in het appartement van Lotte van Leeuwen, die we kennen uit het eerste seizoen van ‘Love Island’. Ze deelde enkele foto’s van wat de daders aangericht hebben.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De inbraak vond dinsdagavond plaats in het nieuwe appartement van de 24-jarige brunette uit Amstelveen. Eerst probeerden de inbrekers de buitendeur open te breken, maar toen dat niet lukte, sloegen ze een ruit in. Vervolgens haalden ze het appartement overhoop en namen ze heel wat waardevolle spullen, zoals horloges, mee.

Op de vlucht

Een buurtbewoner merkte dat er iets gaande was en belde de politie. Toen die arriveerde, sloegen de inbrekers op de vlucht en lieten ze een deel van de buit achter. Op sommige dingen zat bloed omdat ze zich bezeerd hadden aan het glas van het ingeslagen raam. De politie probeert op die manier, samen met camerabeelden, hun identiteit te achterhalen.

Ongedeerd

Lotte is erg aangedaan van de gebeurtenis. «Ik moet eerlijk toegeven dat ik echt heel erg in shock ben en het allemaal moet laten bezinken. Heb er zo’n naar gevoel bij. Ongelofelijk wat er allemaal gebeurt de afgelopen tijd. (...) Ik ben blij dat ik ongedeerd ben en hoop in de toekomst nooit meer zoiets te hoeven meemaken», schrijft ze op Instagram.