Madonna trekt rokje omhoog tijdens talkshow: «Ze is hier te oud voor geworden» (video)

Opvallend momentje tijdens het Amerikaanse praatprogramma ‘The Tonight Show’. Madonna was daar donderdag te gast, en dat heeft iedereen geweten. Op een bepaald moment voerde ze een pikante show op.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Madonna werd door presentator Jimmy Fallon uitgenodigd om haar nieuwe documentaire ‘Madame X’ te promoten. Ze vertelde onder meer dat de Amerikaanse schrijver James Baldwin een bron van inspiratie was voor haar. Een bekend citaat van hem is ze nooit vergeten: «artiesten zijn er om de openbare rust te verstoren».

Achterwerk zichtbaar

Vervolgens voegde ze meteen de daad bij het woord door languit op de tafel te gaan liggen. Een lichtjes panikerende Jimmy Fallon probeert haar derrière te bedekken met zijn kostuumvest. «Je ziet toch helemaal niets», plaagt Madonna terwijl ze haar rokje naar boven tilt en haar achterwerk duidelijk zichtbaar is voor het publiek.

Verontwaardiging

Het ‘incident’ lokte heel wat reacties uit. De meeste mensen reageerden verontwaardigd. «Dat is walgelijk en verontrustend. Kan iemand oma zeggen dat ze hiermee moet stoppen?», «Madonna, je bent 63 jaar en hier te oud voor geworden», «Ze is slim en heeft een sterke persoonlijkheid, maar wat moeten haar kinderen wel niet denken?», klinkt het onder meer.

Fans voor het leven

Anderen zien er dan weer helemaal geen graten in. «Ze geniet gewoon van het leven. Ik hoop dat ik op mijn 63ste ook nog zo energiek ben», en «Mensen weten gewoon niet hoe ze moeten reageren als een oudere, slimme vrouw haar grenzen blijft verleggen. Ik ben een fan voor het leven», lezen we ook.

Het bewuste fragment is hieronder te bekijken vanaf 1:12.