Marthe van K3 reageert met foto op zwangerschapsgeruchten

Marthe De Pillecyn heeft op haar manier gereageerd op de vele vermoedens die ontstonden nadat ze een foto deelde waarop er water in haar champagneglas zat. «Schitterende reactie», klinkt het.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Vorige week wenste Marthe haar volgers een fijne kerst met een foto waarop ze een champagneglas vasthoudt. Alleen: er was nergens champagne te bespeuren, maar wel water. Dat zorgde voor behoorlijk wat gefronste wenkbrauwen bij haar fans, die meteen dachten een enorme ontdekking gedaan te hebben. «Zou er een reden zijn voor het water in het glas en geen champagne?», «Moet je ons iets vertellen?», en «Komt er een nog K3-baby?», klonk het onder meer. Die laatste reactie doelt op Hanne, die in november beviel van haar eerste kindje, een jongetje: Julien.

Kidibul

Marthe vatte het commentaar echter goed op en antwoordde haar nieuwsgierige volgers vandaag met een nieuwe foto. Deze keer zitten er wél bubbels in haar glas. «Een glaasje bubbels i.p.v. plat water. Gelukkig Nieuwjaar iedereen!», knipoogt ze. Met andere woorden: nee, Marthe is niet zwanger, al wil nog niet iedereen dat zomaar geloven. «In Kidibul zitten ook bubbels», en «Dat kan voor de foto zijn en alcoholvrij», klinkt het. Anderen vinden het vooral een «schitterende reactie» van haar.

De foto die heel wat vragen deed rijzen:

Haar overduidelijke antwoord: