Maxime Meiland verrast volgers met gewaagde kerstoutfit: «Staat je geweldig!» (foto)

Maxime Meiland, die we kennen uit de Nederlandse realitysoap ‘Chateau Meiland’, kijkt reikhalzend uit naar Kerstmis. Ze paste alvast een prachtige outfit voor tijdens de feestdagen.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Binnen tien dagen is het Kerstmis en wordt er alweer gezellig gefeest met vrienden en familie. Dan mag er al eens een opvallendere outfit gedragen worden, en dat heeft Maxime Meiland goed begrepen.

Hoge split

De 26-jarige dochter van Martien Meiland probeerde haar kerstoutfit alvast uit. Ze opteerde voor een goudkleurige, gedeeltelijk doorschijnende jurk met hoge split en deelde een foto ervan op Instagram. «It’s almost kersemus», knipoogde ze erbij.

Complimenten

Haar volgers sparen de superlatieven niet en vinden het overigens straf dat haar lichaam zo snel na de bevalling gerecupereerd is. Maxime kreeg drie maanden geleden immers een tweede dochtertje, Vivé. «Wat zie je er mooi uit zeg», «Wow! En dat net na een bevalling», «Prachtig figuur zo snel na je bevalling alweer», en «Wauw die jurk! Staat je geweldig», lezen we onder meer in de reacties.