Miley Cyrus kondigt nieuw album aan: «Een liefdesbrief aan L.A.»

Met de aankondiging van haar nieuwe single ‘Flowers’ konden fans al beginnen te hopen, maar nu is het nieuws bevestigd: Miley Cyrus brengt een gloednieuw album uit. Dat kreeg de titel ‘Endless Summer Vacation’ en zou «een liefdesbrief aan Los Angeles» zijn. Ze kondigde het nieuws aan via sociale media.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Eerder deze week kondigde popster Miley Cyrus nog aan dat ze op 13 januari een nieuwe single zou droppen ‘Flowers’. Het bleek slechts een voorproefje te zijn van grotere plannen. Op 10 maart verschijnt namelijk haar nieuwe plaat ‘Endless Summer Vacation’. Samen met de titel deelde ze het artwork van het album: Miley hangt aan een trapeze in een zwart bodysuit met hoge hakken en een zonnebril op.

Spirituele reis

Bijhorend deelde ze tot slot een teaser trailer, waarin beelden van Los Angeles te zien zijn. In een voiceover beschrijft ze cryptisch setting: «We ontmoetten elkaar aan de neonlichten, langs de mantaroggen en palmbomen. Gloeiende wezens straalden naar beneden, elektrische alen en rood gif. In de lucht zagen we ruiters te paard op kometen die op ons afkwamen, aan het bulderlachen. Mijn vriend Big Twitchie reed met de boot naar het licht... We dansten tot er niets meer over was», zegt ze.

In een persbericht verklaart de ‘Wrecking Ball’-zangeres dat het album een «liefdesbrief aan L.A.» is, waarin ze haar reis naar emotionele en fysieke kracht onderzoekt.

Ook opvallend: Miley Cyrus werkt met dezelfde producer samen als die van haar populaire album ‘Bangerz’.