Miss België Chayenne Van Aarle opgenomen in ziekenhuis na zwaar auto-ongeluk

Chayenne Van Aarle was vanmiddag betrokken bij een ernstig auto-ongeval op de E17. Ze werd gewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

Belga / Kurt Desplenter
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De 23-jarige Miss België reed achterin in op een vrachtwagen die in de file stond vlak voor de Kennedytunnel in de richting van Antwerpen. Ze kwam terug van haar vriend Nicolas, die in Waasmunster woont, en was op weg naar haar woonst op Linkeroever.

Gekneld in wrak

Volgens de politie moest ze uit haar auto bevrijd worden. «Het ongeval tussen een wagen en een vrachtwagen gebeurde rond 13.30 uur in de staart van de file op de E17. De bestuurder, een vrouw, zat gekneld in haar voertuig en moest bevrijd worden. Ze is gewond naar het ziekenhuis gebracht», vertelt Jonathan Pfund van de federale politie in Het Nieuwsblad.

View post on Twitter

Showbizz​

meer Showbizz​

Spotlight

ZOVEEL procent van de Belgen eet minstens vier keer per week vlees

Meer dan de helft van de Belgen (56%) eet minstens vier keer per week vlees, inclusief gevogelte. De belangrijkste redenen daarvoor zijn de smaak en veelzijdigheid van vlees, de gewoonte om vlees te eten en de voedzaamheid van vlees. Dat blijkt uit een onderzoek van iVox, uitgevoerd in februari 2023 in opdracht van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM).

meer Spotlight