Miss België Chayenne Van Aarle toont verwondingen na horrorcrash: «Bedankt voor alle liefde» (foto)

Twee dagen na haar vreselijke auto-ongeval heeft Chayenne Van Aarle enkele foto’s gedeeld waarop ze laat zien hoe erg ze is toegetakeld. «Een moment waarop alles van je wordt afgenomen», klinkt het.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Afgelopen dinsdag reed Chayenne Van Aarle in op een vrachtwagen die op de E17 in de file stond richting Antwerpen. De schade aan het voertuig was enorm en er werd gevreesd voor het leven van de 23-jarige Miss België, maar gezien de omstandigheden stelt ze het relatief goed.

Hoofdwonde

Vanavond deelde ze voor het eerste enkele foto’s vanuit haar kamer in het Middelheim-ziekenhuis in Antwerpen. Daarop is te zien dat ze een serieuze hoofdwonde heeft opgelopen. Bij de kiekjes schrijft ze een belangrijke boodschap. «Een auto-ongeluk, een moment waarop alles van je wordt afgenomen. Mijn les hieruit is dat je in je ziel en hoofd vrij moet zijn. Geestelijke gezondheid is belangrijk. Druk. Jongeren staan zo onder druk dat het soms te veel wordt. En door een wolk van emotie, vragen, chaos, gedachten zie je niets om je heen totdat alles zwart wordt.»

«Soms moet je ergens doorheen waardoor je diep in je ziel graaft om te kijken hoe je alles weer in balans kunt krijgen. Je eigen geest en gedachten kunnen het gevaarlijkste wapen zijn als je het niet op de juiste manier in perspectief plaatst. Laat iedereen los die je probeert neer te halen. Stop negativiteit om je heen en zorg voor je gedachten en energie», klinkt het.

Rust

Vervolgens bedankt ze iedereen voor de steun. «Bedankt voor alle liefde die ik van jullie allemaal heb ontvangen. Ik ben voorlopig niet actief op social media omdat ik veel rust nodig heb. Ik kan met een hersenschudding niet veel prikkels aan. Maar ik hoop dat je hierover nadenkt en goed voor jezelf zorgt als het je allemaal te veel wordt. Ik hou van jullie allemaal. Veel liefde en licht», besluit ze.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.