Natalia heeft HEUGLIJK nieuws: «Het leven is zo kort, soms moet je gewoon springen»

Natalia Druyts en haar vriend hebben een volgende stap in hun relatie gezet. Ze zijn immers verloofd! «Een onvergetelijke vraag op een onvergetelijk moment», glundert ze.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Leuk nieuws voor Natalia en Frederik! Ze stappen binnenkort in het huwelijksbootje. Frederik vroeg de 41-jarige zangeres twee weken geleden op een onverwacht moment ten huwelijk. En jawel, ze zei ja! «Vandaag 2 weken geleden... Klaar om met jullie iets te delen... Een onvergetelijke vraag op een onvergetelijk moment op een onvergetelijke plaats! And I said ‘YES’! Het leven is zo kort, soms moet je gewoon springen en de cirkel rond maken. Dus mijn liefje dacht: ‘laat ons nog eens iets zot doen!’ Onze 4 jaar samen is een aaneenschakeling van mijlpalen, let’s just seal the deal then! Wij gaan dan zo echt man en vrouw zijn dan he. I love you, liefje», schrijft Natalia op Instagram.

Verdiend

Haar volgers zijn erg blij voor haar en overladen haar met felicitaties. «Wauw! Gelijk heeft hij. Proficiat, lovebirds», «Zo blij voor jou. Je verdient je geluk 100%», «Lang leve de liefde! Proficiat!», en «Van harte gefeliciteerd, ik wens jullie alle geluk van de wereld toe», lezen we onder meer in de reacties.

Kinderen

Natalia en Frederik begonnen vier jaar geleden een relatie. Intussen hebben ze samen twee kinderen, dochtertje Bobbi-Loua (2,5) en zoontje Apollo.