Nederlandse presentatrice poseert in doorzichtige lingerie: «Oogverblindend mooi!» (foto)

Mannenblad FHM heeft een kalender uitgebracht waarop 12 ‘mooiste vrouwen van Nederland’ pronken. Ook Sylvana IJsselmuiden mocht een maand inkleuren en dat doet ze met een prachtige lingeriefoto.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Sylvana IJsselmuiden werd bij onze noorderburen enorm populair als verslaggeefster bij mediawebsite Dumpert. Onlangs was de 27-jarige presentatrice en actrice tevens te zien in ‘Expeditie Robinson’.

Kerstcadeau

Vorig jaar werd Sylvana door FHM verkozen tot mooiste vrouw van Nederland. Nu heeft het bekende mannenblad een kalender uitgebracht waarop hun ‘All Time Favorites’ te bewonderen zijn. Sylvana dus ook. «Samen met 11 prachtige vrouwen sta ik in de epische kalender van FHM Nederland. Heel gaaf om hier met een nieuwe foto tussen te staan! Thanks voor deze onwijs leuke dag en deze toffe kalender! Die moet natuurlijk in de garage, kantoor, slaapkamer of op de wc komen te hangen. Als dit geen leuk Sinterklaas of kerstcadeau is, weet ik het ook niet meer!», schrijft ze op Instagram.

Elegant

Haar volgers zijn laaiend enthousiast over de foto, waarop ze in doorzichtige lingerie poseert. «Wat ben jij toch een oogverblindend mooie vrouw», «Heel knap en elegant, Sylvana», en «Wat een schoonheid, zeg! En prachtige lingerie», klinkt het onder meer in de reacties.

Ook Nederlandse bekendheden zoals Katja Schuurman, Yolanthe Cabau, Monica geuze, Lieke Martens en Kim Feenstra passeren de revue. Geïnteresseerden kunnen de kalender HIER aanschaffen.