Noah Cyrus treedt in doorzichtige jurk op, maar niet iedereen is even enthousiast: «Je hoeft je naakte lichaam toch niet te tonen?!»

De Amerikaanse zangeres Noah Cyrus lokt heel wat reacties uit met haar doorschijnende outfit tijdens een optreden. De ene overlaadt haar met complimenten, de andere heeft er zijn/haar bedenkingen bij.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Noah Cyrus is momenteel bezig met de tournee van haar debuutalbum ‘The Hardest Part’. Zo gaf ze afgelopen weekend het beste van zichzelf in Philadelphia. De 22-jarige zus van Miley Cyrus opteerde voor een doorzichtige jurk waaronder ze enkel een slipje droeg. Ze deelde enkele foto’s ervan op Instagram. «Ik mis slaap», titelde ze de kiekjes.

Gemengde reacties

Haar volgers reageerden massaal op de foto’s, al waren de reacties wel verdeeld. «Je lijkt wel een engel», «Onvoorstelbaar knap», «Wat een godin», «Perfectie», «Zo sexy», en «Je mag trots zijn op jezelf», klinkt het onder meer. Anderen vonden haar outfit dan weer «niet nodig». «Vrouwen laten tegenwoordig nog maar weinig aan de verbeelding over. Zo triestig», «Je hoeft je naakte lichaam toch niet te tonen?!», «Geen zelfrespect», «Weer iemand die aandacht wil», en «Dan kan je evengoed helemaal naakt optreden», lezen we ook.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.