Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ trekt buik bewust niet in op bikinifoto: «Fijn om eens een normaal lichaam te zien»

Nuria Gilizintinova, die we nog kennen uit het eerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’, oogst heel wat lof nadat ze een ‘eerlijke’ bikinifoto deelde op Instagram. «Je bent een voorbeeld», klinkt het onder meer in de reacties.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Nuria Gilizintinova zocht en vond met Stijn de liefde in ‘Blind Getrouwd’. Intussen is het koppel nog steeds gelukkig en hebben ze samen twee kindjes. De 34-jarige brunette geniet momenteel van vakantie aan de kust en deelde een foto waarop ze in bikini poseert op het strand. «Zon, zee, strand. Buik intrekken en lachen, maar dat zag er wat raar uit! Dus gewoon lachen en mij niets van de oversize buik aantrekken», schrijft ze erbij.

Respect

Haar volgers prijzen haar om haar moed en overladen haar met complimenten. «Amai, met twee kinderen heb jij nog een heel mooi buikje hoor, geloof me maar», «Er is helemaal niks om in te trekken. Daar kan ik alleen maar jaloers op zijn. Geniet maar van de zon», «Wat een vrouw, je bent een voorbeeld», «Het is fijn om eens een normaal lichaam te zien», en «Je ziet er prachtig uit!», lezen we onder meer in de reacties.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om beide foto’s te bekijken.