Onherkenbare Kat Kerkhofs neemt Dries Mertens beet tijdens persconferentie: «Ik ging echt bijna wenen» (video)

Tijdens de persconferentie in de aanloop naar de wedstrijd tegen Rusland kreeg Dries Mertens een vraag van een ‘Russische journaliste’. Dat bleek echter Kat Kerkhofs te zijn...

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

In haar vlog ‘Katje voor de Sfeer’ neemt Kat Kerkhofs ons mee achter de schermen van het EK. Vóór de match tegen Rusland vermomde de partner van Dries Mertens zich als Russische journaliste.

Verbaasd

Ze stelde hem tijdens de persconferentie een vraag terwijl hij totaal niets doorhad. «Hoeveel goals hoop je te scoren?», vraagt ze hem. «Ik hoop dat ik mijn eerste goal maak tegen Rusland», antwoordt hij met een ietwat verbaasde blik.

Irritatie

Achteraf legt Kat uit dat ze enorm zenuwachtig was tijdens dat moment. «Ik ging echt bijna wenen. Ik wilde op een bepaald moment echt naar buiten gaan. Ik ben in mijn leven nog nooit zo zenuwachtig geweest», vertelt ze. Kat vreesde dat Dries het doorhad. «Hij keek in mijn ogen en plots zag ik een irritatie», klinkt het. Maar als hij haar een berichtje stuurt waarin hij er niets speciaals over zegt, is ze zeker dat hij het niet doorhad. «Oh mijn God, die heeft dat echt niet door», lacht ze.