Ophef over doorzichtige outfit van Kat Kerkhofs als presentatrice: «Moet dat nu altijd zo bloot?!» (foto)

Binnenkort presenteert Kat Kerkhofs het gloednieuwe programma ‘Tulpen uit Antwerpen’. Ze deelde op Instagram alvast een voorsmaakje ervan, al zorgde dat meteen voor wat opschudding.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Niet alleen het nieuwe jaar staat voor de deur, ook de kersverse muziekshow ‘Tulpen uit Antwerpen’ dient zich binnenkort aan. Daarin coveren Vlaamse muzikanten bekende liedjes uit Nederland en doen Nederlandse artiesten hetzelfde met Vlaamse tophits.

«Juiste vrouw op de juiste plaats»

Gastvrouw van dienst is niemand minder dan Kat Kerkhofs, die de show samen met de Nederlandse acteur Buddy Vedder (28) presenteert. De 34-jarige vrouw van Dries Mertens deelde alvast een kiekje van het spektakel en blaast zowat iedereen omver met haar outfit. «Ja hallo, dat kleedje!», «Miljaar! Heel erg sexy», «Juiste vrouw op de juiste plaats», en «Wat een outfit! Niemand die Buddy Vedder nog ziet staan!», klinkt het enthousiast in de reacties.

Verontwaardiging

Niet iedereen is echter even enthousiast over haar plunje. «Was de stof op? En dat is dan mama. Als ze maar kan opvallen...», «Die outfit is zeker voor de kijkcijfers», en «Moet dat nu altijd zo bloot?!», klinkt het kritisch. Dergelijke opmerkingen werden echter meteen gecounterd door andere volgers. «Wat is hier verkeerd aan?», «Bloot? Je ziet toch niets?», en «Als je er zo uitziet, mag het toch gezien worden? Kinderen of niet...», lezen we ook.