Ophef over foto van ‘Wednesday’-actrice Jenna Ortega: «Het lijkt erop dat haar tepel zichtbaar is»

Een foto van Jenna Ortega zorgt voor behoorlijk wat beroering bij haar volgers. Op een foto is volgens sommigen haar tepel te zien. «En dan? Iedereen heeft tepels», klinkt het in de reacties.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Jenna Ortega was afgelopen dinsdag de meest opvallende verschijning op de rode loper van de Golden Globe Awards. Ze was immers genomineerd voor ‘Beste actrice in een komische of muzikale serie’ voor haar vertolking van Wednesday Addams in de gelijknamige serie. Uiteindelijk moest ze die eer laten aan ‘Abbott Elementary’-actrice Quinta Brunson.

Bewondering

De 20-jarige actrice droeg tijdens de prijsuitreiking een wondermooie Gucci-jurk en deelde enkele foto’s ervan op Instagram. «Adembenemend mooi», «Gewoonweg prachtig», en «Alles aan jou is zo knap», is de algemene teneur in de reacties.

Opschudding

Enkele volgers merkten echter op dat haar tepel zichtbaar is op de eerste foto. «Ik ben niet de enige die het ziet, toch?», «Het lijkt erop dat haar tepel zichtbaar is. Ik ben echter niet zeker of het dat is», en «Ik zie het ook», klinkt het in de reacties. Dat zorgde echter voor een klein stormpje. «En dan? Het is een tepel. Iedereen heeft ze. Niets bijzonders, word volwassen», «Kerel, je ziet dingen die er niet zijn. Sommige mensen zijn echt ziek in hun hoofd», en «Wat? Dat is gewoon haar jurk», wordt er tevens gereageerd.