Ophef over ‘opvallend blote’ outfit van Julie Van den Steen in ‘The Masked Singer’: «Dat is erover!»

Een teaser van de volgende aflevering van ‘The Masked Singer’ lokt heel wat reacties uit op sociale media. Kijkers hebben het vooral over de outfit van speurder Julie Van den Steen. «Die is wel vrij... gewaagd», klinkt het onder meer.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

In het fragment ‘discussiëren’ Ruth Beeckmans en Julie Van den Steen over Konijn, want Ruth kan er maar niet over zwijgen. Maar op sociale media gaat vooral het kleedje van Julie over de tongen. Het 29-jarige jurylid draagt een blauwe jurk met een diep uitgesneden decolleté.

Verontwaardiging

Sommigen vinden haar outfitkeuze iets te gewaagd voor op televisie. «Julie haar kleed is wel opvallend bloot. Niets mis mee, trouwens. Zeker niet met zo’n lichaam. Maar het is wel vrij... gewaagd», «Ik denk dat ze haar bloes achterstevoren aanheeft», «Ik denk het ook. Dat is erover», «Wat heeft Julie nu in godsnaam aan?!», «Ja inderdaad! Te weinig», «Besparingen op stof», en «Als ik zoiets zou aandoen, vallen ze er meteen uit. Maar chapeau om zich er zo comfortabel in te voelen», klinkt het onder meer in de reacties.

‘The Masked Singer’ is elke vrijdag om 20.35u te bekijken op VTM.