Originele cast ‘High School Musical’ komt terug in nieuwe serie

«We’re all in this together!» Achttien jaar na de originele ‘High School Musical’ met Zac Efron als Troy Bolton en Vanessa Hudgens als Gabriella Montez komt de cast eindelijk weer samen. Maar voor je in een dolzinnige bui al sleepovers begint te organiseren met je jeugdvrienden: nee, de originele ‘High School Musical’ komt niet terug. In plaats daarvan zal zeker een deel van de oude cast te zien zijn in de reeks ‘High School Musical: The Musical: The Series’ op Disney+.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Op hun eerste schooldag zullen de huidige leerlingen van East High, waaronder Ricky (Joshua Bassett) en Gina (Sofie Wylie) vaststellen dat hun school gebruikt wordt als filmlocatie voor een nieuwe (helaas fictieve) High School Musical-film, ‘The Reunion’. En dat betekent dat de originele cast van de bejubelde trilogie terug hun intrede mag doen.

Komt Troy Bolton terug?

Wie er exact terug zal keren, is nog niet duidelijk, al doen er wel geruchten de ronde. Zo is het zeer waarschijnlijk dat acteurs Corbin Blue (Chad), KayCee Stroh (Martha) en Lucas Grabeel (Ryan) te zien zullen zijn. Zij maakten immers al eerder hun opwachting in de serie van Disney+.

Maar wat met hoofdrolspelers Zac Efron en Vanessa Hudgens? Niemand zal het met zoveel woorden zeggen, maar ook hier is de kans reëel dat de twee sterren van de originele trilogie terug zullen keren naar hun vertrouwde school. Ze zijn allebei tenslotte al gespot aan de school in Salt Lake City. Daarbovenop deed Hudgens er een Instagram Live, en Efron postte twee maanden geleden een foto van zichzelf voor de school.