Paradise City Festival lost eerste lading namen: Folamour, LSDXOXO, Lander & Adriaan en meer

De zomer komt dichterbij, alsook de achtste editie van Paradise City. Van 30 juni tot en met 2 juli strijkt het dancedriedaagse weer neer op zijn prachtige locatie aan het water. En ook dit jaar lokt het groenste festival van het land de grootste house en technodj’s naar zijn kasteel. Daarvoor bouwt het zelf een zesde podium én breiden ze hun nachttreinnetwerk opnieuw uit.

door
Reactie Online
Leestijd 2 min.

Palms Trax en Folamour, twee van Europa's populairste dj's, zullen hun euforische house- en disco op de dansers van Paradise City loslaten. Fans van melodieuze house zullen blij zijn met de terugkeer van Adriatique, terwijl Helena Hauff en LSDXOXO de honger van elke technoliefhebber zullen stillen. Met VTSS & Nene H en Eris Drew & Octo Octa heeft het het team twee langverwachte back-to-back sets gepland met enkele van de populairste namen in de rave-scene van het moment. Tot slot zullen vaste gasten Lola Haro, Nico Morano en Sara Dziri zorgen voor hun kenmerkende dance vibes.

NMBS brengt u thuis

Om al dit ongelooflijke dj-talent te ontvangen, zal Paradise City een gloednieuw zesde podium bouwen met een bescheiden capaciteit, maar met uitsluitend energieke dj-sets. Ook nieuw dit jaar: een uitbreiding van het nachttreinprogramma in samenwerking met de NMBS. In 2023 kan je na afloop van het festival vanuit het station van Vilvoorde een zitplaats op de exclusieve nachttreinen boeken naar Brussel, Antwerpen, Mechelen Gent, Leuven en Hasselt. Tot slot krijgt ook de camping een flinke upgrade. Dit betekent meer ruimte per kampeerder, verbeterde campingdiensten (zoals live-optredens, dj-sets of yogasessies) en drie gezonde ontbijtbuffetten inbegrepen in het ticket.

Groen festival

Als festival dat prioriteit geeft aan een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk, is Paradise City Festival er trots op het 'Outstanding' label te hebben ontvangen van A Greener Festival, een non-profit organisatie die evenementen helpt duurzamer te worden en hun milieu-impact te verminderen. Deze hoogst mogelijke waardering bevestigt de status van het evenement als het groenste muziekfestival van België.

Alle namen op een rij:

Adriatique - Aili - AliA & Driss Bennis - Aroh - Avalon Emerson - Christian AB & Quest - Dan Andrei - Eris Drew & Octo Octa - Folamour - Helena Hauff - JakoJako (live) - Lander & Adriaan - Leafar Legov (live) - Lola Haro - LSDXOXO - Nico Morano - Palms Trax - salute - Sara Dziri - Shanti Celeste - Vitess - Vlada - VTSS & Nene H - Yulia Niko - Zouzibabe

Tickets voor Paradise City Festival 2023 zijn nu verkrijgbaar.