Paradise City serveert dit jaar snoeiharde techno én live-acts: RY X, Bolis Pupul, Inner City en meer

De grijze wolken doen dromen van een warme zomer met vette feestjes. Paradise City Festival, wakkerde dat verlangen net nog wat meer aan met heerlijke nieuwtjes. Zo krijgt het podium dat uitsluitend gewijd is aan live-acts een enorme upgrade . En met nieuwe namen RY X, Inner City, Bolis Popul en Erika De Casier is die plek verzekerd van schoon volk. Extraatje: ook de camping zit in een nieuw jasje.

door
Redactie online
Leestijd 2 min.

Van 30 juni tot 2 juli zal Paradise City de prachtige kasteeltuin nabij Brussel opnieuw omdopen tot raveparadijs. Op zes verschillende podia nodigt het groene festival internationaal dj-talent uit, en opzwepende live-acts. Eerder kondigde het al kleppers als LSDXOXO, VTSS & Nene H, Folamour, Helena Hauff en Adriatique aan. Nu komen daar nog wat stevige live-acts bovenop.

Dansbare folk & ‘80s iconen

Het Australische fenomeen RY X heeft in alle uithoeken van de wereld arena's uitverkocht en betovert het publiek met zijn kenmerkende mix van folk, indie en elektronica. Er is dus geen betere artiest om het nieuwe live podium in te luiden. Met Inner City kunnen de dansers een bezoek verwachten van een van de meest productieve Detroit house outfits. De band van Kevin Saunderson legde in de jaren '80 de basis voor techno en bracht wereldwijd nummer 1-hits als 'Good Life' en 'Big Fun' uit, die deze zomer ongetwijfeld de dansvloer in vuur en vlam zullen zetten.

Daarnaast worden de bezoekers getrakteerd op de sierlijke indie-electro van Flavien Berger en de verbluffende nieuwe live AV show van dance music veteraan Max Cooper. Tot slot zullen lokale Belgische helden Stavroz, Lander & Adriaan, Bolis Pupul, Aili, MEYY en TUKAN shows geven die je niet mag missen.

Alle live-acts van a tot z: Aili - Bolis Pupul – Erika De Casier – Flavien Berger – Inner City – Lander & Adriaan – Max Cooper (LIVE AV) – MEYY – Oden & Fatzo (LIVE) – Pretty Girl – Rochelle Jordan – RY X – Stavroz – Svaneborg Kradyb – The Zenmenn – TUKAN.

Glamping

In ander nieuws presenteert Paradise City met trots Sweet Harmony, een nieuwe verbeterde kampeerervaring tijdens het weekend vol muziek. Dat betekent meer ruimte, douches en faciliteiten per kampeerder, een exclusief chill-out podium, drie ontbijtbuffetten inbegrepen in het campingticket, en een ‘silent area’ waar strikte geluidsregels gelden. Wie op zoek is naar een extra comfortabel verblijf kan gerust slapen met een van de vele verbeterde glamping-opties.

Tickets voor Paradise City Festival 2023 zijn nu verkrijgbaar, via www.paradisecity.be.