Presentatrice haalt uit naar paparazzi: «Stop met foto’s te maken van mijn blote borsten!»

De Australische televisiepersoonlijkheid Abbie Chatfield heeft het gehad met paparazzi die stiekem foto’s maken van haar terwijl ze op het strand zit. «Dit is zo eng en zou illegaal moeten zijn», reageren haar volgers.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Abbie Chatfield is in Australië behoorlijk bekend door haar deelname aan ‘The Bachelor Australia’ in 2019 en nadien door haar televisiewerk als jurylid in ‘The Masked Singer Australia’ en als presentatrice in ‘FBoy Island Australia’. De 27-jarige brunette genoot onlangs van zon, zee en strand toen ze plots een paparazzo die zich verstopt had, opmerkte.

Geld verdienen

Ze maakte een foto van hem en ventileerde haar ongenoegen op Instagram. «Kunnen jullie talentloze paparazzi-losers stoppen met foto’s te maken van mij op het strand met mijn blote borsten? Het maakt me niet uit of de mensen mijn tepels zien - ik was immers in het openbaar - maar dat een viespeuk geld verdient vanuit het patriarchale idee dat mijn tepels wellustig zijn is ONZIN. Dit gebeurt veel te vaak. Rot op!», schrijft ze erbij.

Verontwaardiging

Haar volgers zijn het volledig eens met haar. «Wordt zoiets nog steeds beschouwd als sociaal aanvaardbaar? Het is verdomd ranzig!», «Heel akelig. Sorry dat je dit moest meemaken», «Hoe kan dit legaal zijn? Ik wist niet dat iedereen zomaar foto’s kan maken van halfnaakte vrouwen? Is hij een paparazzo of gewoon een viespeuk? Wie zal het zeggen...», en «Dit is zo eng en zou illegaal moeten zijn», lezen we onder meer in de reacties.