Pukkelpop lost eerste naam en het is meteen een klepper: Billie Eilish keert terug naar Kiewit

De eerste headliner voor Pukkelpop is bekend: op vrijdag 18 augustus komt Billie Eilish naar het festivalterrein in Kiewit, zo hebben de organisatoren woensdag bekendgemaakt. Dat gebeurde trouwens op een originele manier: om stipt 11.00 uur werd de naam van de artieste onthuld in een neon gehulde glazen container in Hasselt.

Avalon / Justin Ng
door
Belga, Redactie Online
Leestijd 1 min.

Het is niet de eerste keer dat de Amerikaanse singer-songwriter op de affiche van Pukkelpop staat. In 2019 stond ze ook op Pukkelpop. Normaal gezien in de Dance Hall, maar door haar enorme succes en populariteit dat jaar kreeg ze een plek op het hoofdpodium. Met haar 21 was ze toen de jongste headliner die Pukkelpop ooit heeft gehad.

View post on Instagram
 

De komende dagen worden er nog meer headliners gelost voor het festival. Tickets en info vind je op pukkelpop.be.

Showbizz​

meer Showbizz​

Spotlight

ZOVEEL procent van de Belgen eet minstens vier keer per week vlees

Meer dan de helft van de Belgen (56%) eet minstens vier keer per week vlees, inclusief gevogelte. De belangrijkste redenen daarvoor zijn de smaak en veelzijdigheid van vlees, de gewoonte om vlees te eten en de voedzaamheid van vlees. Dat blijkt uit een onderzoek van iVox, uitgevoerd in februari 2023 in opdracht van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM).

meer Spotlight