Radja Nainggolan richt onderneming op voor verhuur privéjets en villa’s

Radja Nainggolan stapt de ondernemingswereld in. Samen met de de Antwerpse luchtvaartmakelaar The Aviation Factory heeft de Antwerp-speler en voormalig Rode Duivel een nieuwe onderneming opgericht: RADLab. Het bedrijf richt zich op de verhuur van privéjets, luxejachten en exclusieve villa’s aan bijvoorbeeld topsporters en dj’s.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

«Deze mensen stellen hoge eisen op het vlak van de aangeboden producten en diensten», zegt Nainggolan. «RADLab kent hun behoeften zeer goed en we zijn in staat om, met het grootste respect voor hun privacy, snel en efficiënt de beste oplossingen uit te werken.» De profvoetballer geeft enkele voorbeelden van de diensten waarop de onderneming mikt: voetballers die een vliegtuig delen na interlands, vliegtuigen die stand-by staan tijdens transferperiodes, of nog dj’s die tijdens een weekend in verschillende landen een aantal sets moeten spelen.

RADLab is een samenstelling van RAD - dat verwijst naar Radja en naar het woord ‘rad’, dat in jongerentaal ook cool betekent - en Lab, voor laboratorium. Want de onderneming wil ook «een laboratorium zijn voor innoverende producten en diensten».

Ervaring

Voor de verhuur van privévliegtuigen wordt samengewerkt met The Aviation Factory van de Antwerpse ondernemer Carl Legein. De chartermaatschappij heeft ervaring met het vervoeren van sportteams. Ze werd vorig jaar ook ingeschakeld door de Belgische voetbalbond om voor het vliegtuig te zorgen dat de Rode Duivels vanop de luchthaven van Charleroi naar de speelsteden van het EK voetbal bracht.