Realityprogramma ‘Hotel Romantiek’ verhuist naar DEZE zender

‘Hotel Romantiek’, het realityprogramma dat Woestijnvis maakte voor de commerciële zender VIER, is later dit jaar te zien op Eén. Dat hebben Sven de Leijer en Gloria Monserez in ‘Vrede op aarde’ op Eén aangekondigd.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De Leijer en Monserez nemen dit voorjaar een groep vrijgezellen op leeftijd mee naar ‘Hotel Romantie’». «Het wordt een week waarin passie vanonder het stof wordt gehaald, vergeten vlinders mogen ontwaken en de hartstocht overheerst», klinkt het.

Voorzichtig met contacten

«De liefde vinden is voor iedereen een uitdaging, zeker in deze coronatijden. Maar voor ouderen is het nog moeilijker geworden», zegt Lotte Vermeir, netmanager van Eén. «Hoe ontmoet je nieuwe mensen op een zekere leeftijd, zeker nu zij extra voorzichtig moesten zijn met contacten? Dat maakt ’Hotel Romantiek’ relevanter dan ooit.»

Het eerste seizoen van ‘Hotel Römantiek’ (met ö) kwam in het voorjaar van 2017 op VIER. Op GoPlay zijn nog altijd afleveringen te bekijken.

Geïnteresseerden ouder dan 65 jaar kunnen zich voor vrijdag 11 maart inschrijven op één.be. Het programma zelf is later in 2022 te zien op Eén.

Showbizz​

meer Showbizz​