Regi doet opvallende uitspraak over zijn ex-vrouw Elke: «Dat gaat niet blijven duren»

Regi Penxten heeft in een interview meegegeven dat hij, na zijn scheiding met Elke Vanelderen, nog steeds met haar onder één dak woont. «Ooit verandert dat uiteraard», klinkt het.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Regi zit nooit stil en ook nu werkt hij hard aan een nieuw project. In ‘Regi Academy’ gaat de 45-jarige dj en producer op zoek naar nieuw talent. Wie wint, mag zijn of haar muziektalent op 30 oktober etaleren in het Sportpaleis. En misschien hangt er zelfs nóg meer aan vast. «We zouden redelijk dom zijn, als die persoon écht goed is, om aan die single en dat optreden dan geen platencontract te breien», vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Nieuwe start

Een half jaar na zijn scheiding met Elke Vanelderen (43), waarmee hij negen jaar getrouwd was, blijft Regi dus volop aan zijn carrière timmeren. Die tomeloze ambitie was naar eigen zeggen een van de redenen waarom het tussen hem en Elke misliep. Voorlopig zien de twee elkaar echter nog dagelijks. «Officieel is de scheiding nog niet rond. Elke en ik wonen nog onder hetzelfde dak. Leuk voor de kindjes momenteel, maar dat gaat niet blijven duren. Ooit verandert dat uiteraard. Er komt sowieso een nieuwe periode in mijn leven aan, maar in de zin van: we komen terug buiten. De zomer begint goed vol te lopen met liveshows en dj-sets. Richting augustus kan ik wellicht, hopelijk, weer klagen over hoe moe ik ben. (lacht) Dat op zich is dus al een nieuwe start. Ik zie het niet zozeer als een nieuwe start relatiegewijs», besluit hij.

'Regi Academy' is dit najaar te zien zijn bij VTM 2 en op VTM GO. Inschrijven kan via vtm.be