Regi Penxten heeft de (oude) liefde gevonden: «We kunnen niet van elkaar afblijven»

Twee jaar nadat Regi Penxten en Elke Vanelderen uit elkaar gingen, heeft de populaire dj weer een relatie. «Ze stond voor de deur in full hockey-outfit, ongedoucht, niet geschminkt... Ik vond haar supersexy», klinkt het.

door
Redactie Online
Leestijd 3 min.

Begin 2021 raakte bekend dat Regi Penxten en Elke Vanelderen elk hun eigen weg gingen. Ze waren negen jaar getrouwd en hebben twee kinderen, Ellie Martha (9) en Renée (6). Nu, twee jaar later, verraadt zijn kamerbrede glimlach dat hij het liefdesgeluk opnieuw gevonden heeft. Opvallend: de vrouw in kwestie, Kristel Hubeny, is geen onbekende voor hem. «O, wij kennen elkaar al heel lang. Zeventien jaar geleden ben ik Kristel een eerste keer tegen het lijf gelopen na een show van Milk Inc. in een club in Gent. Ze studeerde er aan de universiteit», herinnert hij zich in Dag Allemaal.

Bijzondere klik

«Ik was daar met een vriendin», vult Kristel aan. «Er was meteen een bijzondere klik tussen Regi en mij. We hebben elkaar zelfs een knuffel gegeven, ook al kenden we elkaar totaal niet», klinkt het. «Ik was helemaal van mijn sokken geblazen, dat weet ik nog», vertelt Regi. «Maar Kristel was piepjong en door allerlei omstandigheden is het nooit iets kunnen worden. Zij is dan in Dubai gaan werken en we zijn elkaar uit het oog verloren», aldus de 46-jarige dj.

Bijpraten

Na een mislukt huwelijk kwam Kristel terug naar België. Regi was de 34-jarige logopediste - die een dochter, Julia (7), heeft - nooit vergeten. «Nee, ze is altijd in mijn achterhoofd blijven hangen, en ik in het hare blijkbaar. Ik was intussen getrouwd met Elke en had kinderen, maar na de scheiding is ze vorige zomer ineens weer op mijn radar gekomen. Onze contacten verliepen steeds intenser en naar het einde van het jaar is de spanning tussen ons gewoon ontploft», legt hij uit. «Ik kwam net uit een relatie en een nieuwe liefde zocht ik niet», gaat Kristel verder. «Maar toen Regi’s scheiding officieel afgehandeld was - daar had ik natuurlijk wel over gelezen - hebben we als vrienden afgesproken. Ik dacht: laten we gewoon eens bijpraten... Ik wist meteen dat het niet vriendschappelijk ging blijven. Onze klik was weer heel speciaal, helemaal zoals vroeger», klinkt het.

Hockey-outfit

Regi herinnert zich dat moment nog al te goed. «Kristel speelt hockey en was die vrijdagavond na een match rechtstreeks naar mij gekomen. Ze stond voor de deur in full hockey-outfit, ongedoucht, niet geschminkt... Ik vond haar supersexy», droomt hij weg. «We voelden het allebei. We zijn gewoon in die relatie gerold», vervolledigt Kristel. (...) «We kunnen niet van elkaar afblijven. De familie wordt echt zot van ons. Een tante heeft ons zelfs niet meer uitgenodigd bij het vorige feestje», lachen ze.

Vrouw van zijn leven

Het is duidelijk dat de twee stapelverliefd zijn op elkaar. En gelukkig hoeft Regi niet meer te daten... «Ik ben blij dat ik al zo snel weer de vrouw van mijn leven heb gevonden. Statistisch gezien kan dat niet, ik dacht dat mijn vrijgezellenfase veel langer zou duren. Ik weet dat ik in jullie blad zei dat ik na mijn show in het Sportpaleis tijd had om te daten, maar eigenlijk was er in oktober al iets aan het bloeien tussen ons. Als álle vakjes in je hoofd afgevinkt zijn, kan je de ander niet laten lopen, hé. Ja, ik ben met mijn gat in de boter gevallen. Kristel is een vrouw van de wereld, ik ken de wereld, het is niet zo evident voor ons om een partner te vinden die zó goed bij ons past. Dit is echt waanzinnig», glundert hij.

Perfecte (plus)papa

Dat gevoel is volledig wederzijds voor Kristel, die hem tevens bewondert voor de manier waarop hij zijn rol als (plus)papa vervult. «Ik kan me geen betere man inbeelden. De manier waarop hij met Julia omgaat... Hij is echt de papa die mijn moederhart wenste voor haar. Ze vindt hem de grappigste persoon die er is, in de auto herhaalt ze aldoor zijn grapjes. Ik ben nóg verliefder geworden toen ik hem bezig zag met zijn kinderen. Regi is de papa die ik wil in mijn leven», aldus Kristel.