Regi reageert op geruchten rond hem en Camille Dhont: «Regelmatig blijven logeren»

Regi Penxten praat in een interview voor het eerst over het feit dat sommige mensen vermoeden dat hij iets zou hebben met zangeres Camille Dhont. «Ik snap wel waar dat vandaan komt», klinkt het.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Begin dit jaar viel er een bommetje in medialand. Na een huwelijk van negen jaar gingen Regi Penxten en Elke Vanelderen uit elkaar. Eerder gaf hij al aan welke redenen onder meer aan de basis lagen van die scheiding.

Nog steeds onder hetzelfde dak

Maar Regi en Elke wonen intussen nog steeds onder hetzelfde dak. «Elke woont hier nog altijd. Ja, al zal daar binnenkort verandering in komen. Maar voorlopig gaat het goed. Na negen maanden is dat ook wel het bewijs dat we nog altijd goed overeenkomen. Voor de kinderen (dochtertjes Ellie Martha (8) en Renée (bijna 5); red.) is er eigenlijk niets veranderd. Maar ook bij mij moet het nog doordringen. Nu is het nog van ‘niks aan de hand’, maar binnenkort zal mijn frank wel vallen. Vandaag wonen we allemaal onder hetzelfde dak, maar ooit moeten we natuurlijk wel écht uiteengaan. Het is hier anders groot genoeg, het zijn eigenlijk twee huizen. Mijn eerste voorstel was: ik ga aan deze kant wonen, jij aan de andere kant. Maar dat wou Elke niet. Dan zijn we nog altijd samen thuis, hé. Dat kan niet blijven duren», vertelt hij in Dag Allemaal.

Goede klik

In het afgelopen jaar heeft de 45-jarige dj en producer heel wat hits gemaakt, onder meer met Olivia Trappeniers (24) en Camille Dhont (20). Vooral Camille doet de geruchtenmolen op volle toeren draaien. «Die naam valt inderdaad ook geregeld op de sociale media. Ik snap wel waar dat vandaan komt. We hebben samen veel tijd gestoken in haar album ‘Vuurwerk’ en Camille is hier regelmatig blijven logeren. Het klikt supergoed tussen ons. Net als met Olivia. Maar dat wil niet zeggen dat ik met een van die twee iets heb. Mijn ongeschreven regel is dat ik nooit iets begin met mijn zangeressen, ook al kom ik er heel goed mee overeen. En dat ga ik zo houden. Of toch tenminste proberen», lacht hij.

Trouwring

Dat mensen denken dat hij iets met Camille heeft, vindt Regi helemaal niet erg. «Laat er nog maar even een waas van mysterie zijn. Niemand moet weten wat ik allemaal uitspook. Laat ze maar gokken. Ik vind dat wel leuk», klinkt het, al maakt hij wel duidelijk dat het nog te vroeg is voor een nieuwe relatie. «Zeker niet zolang de scheiding niet rond is. Ik draag nog altijd mijn trouwring, hé. Mij zal je niet met een nieuw lief naar buiten zien komen voor ik gescheiden ben», besluit hij.