Ruben van Gucht na 7 jaar huwelijk uit elkaar met Laurence Van Tongerloo: «Deze tandem is niet meer»

Na 7 jaar zetten VRT-gezicht Ruben Van Gucht (35) en Laurence Van Tongerloo (38) een punt achter hun huwelijk. Dat maakte hij bekend via Instagram.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Sportjournalist Ruben Van Gucht stond in 2014 voor het altaar met onderneemster Laurence Van Tongerloo. Twee jaar eerder begon hun relatie. Recent kwam het huwelijk echter tot een einde.

Het VRT-gezicht deelde op Instagram een foto van toen ze samen de vallei Beaufortain in Zuid-Frankrijk trotseerden met de koersfiets. Hij plaatste er twee gebroken hartjes bij en wat extra toelichting: «Deze tandem is niet meer. Haar hier ooit gevraagd en hier ook getrouwd. Ontelbare herinneringen van onschatbare waarde. Vandaag scheiden onze wegen. Bedankt om Laurence en mij de nodige rust te gunnen, wij zijn niet bereid commentaar te geven.»

Een uur nadat Van Gucht de post op zijn socialemediakanaal postte, deed Van Tongerloo hetzelfde. Ze postte dezelfde foto, met dezelfde woorden erbij.

Eerder dit jaar gaf Van Tongerloo nog een interview in HUMO over hun relatie. Toen beschreef ze nog uitvoerig waarom ze op Van Gucht viel: «Ik vond hem een mooie jongen. En ik merkte dat we veel dezelfde interesses hebben. Volgens mij val je op iemand die jouw tekortkomingen aanvult», zei ze toen. Ze hebben geen kinderen.