Sandra Bekkari maakt indruk met bikinifoto: «Amai, wat een lichaam!»

Voedingsdeskundige Sandra Bekkari wordt overladen met complimenten op een foto waarop ze in bikini poseert. «Je ziet er werkelijk TOP uit», is de algemene teneur.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Sandra Bekkari heeft op Instagram een kiekje gedeeld waarop ze in bikini over het strand in Andalusië loopt. «Kerstmis is voorbij. Helemaal klaar voor de zomer nu!», schrijft ze erbij.

Uniek

De 49-jarige schrijfster van ‘Nooit meer diëten’ krijgt heel wat bewondering van haar volgers, die stuk voor stuk achterovervallen van verbazing. «Amai, zo mooi slank! Dat zit misschien gedeeltelijk in de genen, maar had ik maar zo’n lichaam. Zo jaloers!», reageert iemand. Sandra beantwoordde de bewuste volger met het volgende: «Dat hoeft niet. We zijn allemaal anders en dat maakt ons uniek. Zorg goed voor jezelf, dat is het belangrijkste», klinkt het.

Bondgirl

Dat was lang niet de enige positieve reactie. «Ik moet dringend al je recepten uitproberen! Je ziet er werkelijk TOP uit! Dikke proficiat», «Amai, wat een lichaam! Hier teken ik later voor», «Wat zie je er stralend uit, Sandra. Het is een prachtige foto van jou, een beeldschone vriendelijke vrouw», en «De nieuwe bondgirl», lezen we ook in de reacties.