SHOPPEN. Harry Styles lanceert eigen beautymerk ‘Pleasing’ (foto’s)

De Britse popzanger én stijlicoon Harry Styles doet zijn fans plezier door een eigen beautymerk ‘Pleasing’ op de markt te brengen. De collectie bestaat uit een selectie aan nagellak en huidproducten. Vermoedelijk is dat pas de start van de beauty- en modeavonturen van de razendpopulaire ‘Watermelon Sugar’-zanger.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Harry Styles is allicht het ‘One Direction-lid’ dat zijn post-boybandperiode het best overleefd heeft. Hij is een waar fenomeen op TikTok, zijn debuutalbum ‘Fine Line’ uit 2019 werd miljoenen keren gestreamd en hij kan regelmatig op veel lof rekenen dankzij zijn gedurfde kledingskeuze waarbij hij niet schuwt om kledij te dragen die niet per se in de traditioneel mannelijke categorie valt.

Het is dan ook niet verrassend dat Styles nu met een beautymerk op de proppen komt. De collectie bestaat uit een witteparelkleurige nagellak (18 euro), een topcoat nagellak (18 euro), een nagellakset (59 euro), een ‘Pleasing pen’ om je wallen en lippen mee te hydrateren (27 euro) en ‘The Pearlescent Illuminating Serum’, een primer in parelvorm (32 euro). Alle producten zijn glutenvrij, vegan en diervriendelijk.

Pandemieproject

Aan het magazine ‘Dazed’ vertelde Styles dat hij al een tijdje speelde met idee om een collectie te starten: «Het begon met nagellak. Ik zag een kleur op een bloem of op behangpapier en ik dacht: dat wil ik op mijn nagels.» Hij startte zijn project tijdens de pandemie, maar uiteindelijk «voelde het alsof het zo veel meer was dan enkel nagellak.»

Styles vertelt verder dat hij zich «gezegend voelt met zo’n fans die een safe space kunnen creëren voor elkaar.» Pleasing is dan ook voor hen bedoeld: «Het gemeenschapsgevoel is wat we willen oproepen met dit beautymerk.»