Siska Schoeters en Tomas De Soete uit elkaar: «Alles gegeven voor elkaar wat we konden»

Radiopresentatrice Siska Schoeters (39) en presentator Tomas De Soete (45) hebben een punt gezet achter hun relatie. Dat maakten ze bekend via Instagram.

Instagram / @siskaschoeters
View post on Instagram
 
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Pijnlijk nieuws uit medialand. Siska Schoeters, één van ‘De madammen’ op Radio 2, en haar vriend Tomas De Soete hebben na een relatie van 14 jaar beslist om uit elkaar te gaan. «Tomas en ik gaan uit elkaar. Na 14 jaar. Het was een hevige liefde, we hebben hard gelachen, hard gehuild, hard geleefd en alles gegeven voor elkaar wat we konden. Er blijft alleen maar liefde en respect over. Die gaan we voor altijd samen doorgeven aan onze kinderen. Bedankt om ons onze rust te gunnen», schrijft Siska op Instagram.

Music For Life

Siska en Tomas leerden elkaar kennen in 2007, toen Siska de sidekick werd in het radioprogramma van De Soete op Studio Brussel. Tijdens ‘Music For Life’ maakten ze datzelfde jaar bekend dat ze een koppel vormden. Ze hebben samen twee kinderen, een zoon en een dochter. Tomas heeft nog een zoon en een dochter uit een vorige relatie.

View post on Instagram
 

Showbizz​

meer Showbizz​

Spotlight

Gasverbruik Vlaamse gezinnen tot 22 procent lager dan vorig jaar

Het gasverbruik van Vlaamse gezinnen daalde de afgelopen wintermaanden opnieuw fors in vergelijking met vorig jaar, tot ruim -22,5 procent in februari. Ook het elektriciteitsverbruik lag 3,5 tot 6,5 procent lager dan in de winter van 2021-2022. Dat blijkt uit cijfers van netbeheerder Fluvius, op basis van anonieme gegevens van de digitale meters.

meer Spotlight