Steven Van Herreweghe en vriendin uit elkaar: «Ongelofelijk moeilijke beslissing»

Presentator Steven Van Herreweghe (43) en zijn partner Katrien Vanderlinden (34) hebben een punt achter hun relatie gezet. Dat liet hij weten op Instagram.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De televisiepresentator legt uit dat het koppel als vrienden uit elkaar gaat. «Katrien en ik gaan elk onze eigen weg. Dat is een ongelofelijk moeilijke beslissing want we zien elkaar doodgraag. Het leven overkomt ons en sommige bochten doen pijn. Maar wie in Aalst woont zal merken dat we ons mooiste project samen verder zetten: onze fantastische kinderen. Dus als u mij met Katrien en de kinderen tegenkomt op een terras, in het park of in de cinema weet dan dat daar twee beste vrienden zitten die er altijd voor elkaar zullen zijn! Het ga ons goed», schrijft hij.

Korte relatie met Julie Van den Steen

Steven en Katrien leerden elkaar in 2007 kennen. In 2015 gingen ze al een tijdje uit elkaar. Steven had toen een korte relatie met MNM-presentatrice Julie Van den Steen (28). Het kwam terug goed en een jaar later vroeg hij Katrien zelfs ten huwelijk. Ze hebben samen twee zoontjes, Lenni (8) en Flinn (7).