Stromae maakt zijn comeback in 2022

Stromae maakt volgend jaar zijn comeback op het festivalpodium. De zanger zal al zeker optreden op Werchter Boutique in juni en op Les Ardentes in juli. Dat hebben beide festivals vrijdag bekendgemaakt. Enkele jaren geleden stopte de zanger van ‘Formidable’ en ‘Papaoutai’ met optreden om zich op andere projecten te focussen.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Het laatste album van Stromae ‘Racine carrée’ verscheen in 2013 en zijn laatste optreden dateert uit 2015. Intussentijd ging hij onder meer verder met het regisseren van videoclips en het ontwerpen van kleding. Volgens het Franse tijdschrift Paris Match werkt hij echter aan een nieuwe plaat die in de herfst zal verschijnen, in 2022 zou die dan gevolgd worden door een tournee.

Tickets bijna te koop

Op zondag 19 juni staat Stromae alleszins al op het podium van Werchter Boutique. Tickets voor het festival zijn vanaf woensdag 13 oktober om 10 uur te koop via deze website. Een ticket kost 92 euro in voorverkoop.

Een paar weken later staat Stromae opnieuw op een Belgisch podium. Op zondag 10 juli is hij headliner op het festival Les Ardentes in Luik. De laatste keer dat hij op het Luikse festivalpodium stond was in 2014. Het festival vindt volgend jaar plaats van donderdag 7 tot zondag 10 juli. Tickets zijn vanaf maandag 11 oktober om 11 uur te koop via de website van het festival.