Tanja Dexters start met OnlyFans: «Ik zal met plezier mijn slipje uittrekken» (foto)

Tanja Dexters is voortaan op OnlyFans te bewonderen. Hoewel er op dat platform héél veel kan, wil ze het wel netjes houden. «Het mag gerust wat pikant, maar het mag nooit vulgair worden», klinkt het.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Enkele maanden geleden kondigde Pommeline Tillière aan dat ze met OnlyFans begon, nu is het de beurt aan niemand minder dan Tanja Dexters. De 46-jarige Miss België van 1998 beseft maar al te goed dat OnlyFans behoorlijk expliciet kan en mag zijn, maar tempert de verwachtingen van de overenthousiaste fans alvast. «Het wordt best pittig, maar nooit plat. Op sommige foto’s zal misschien wel het kleurtje van mijn tepelhof te zien zijn en zal ik - net als voor het magazine ‘Maxim’ destijds - weleens naakt op mijn keukentafel poseren. Maar verwacht geen porno of frontaal naakt. Ik zal natuurlijk met plezier mijn slipje eens uittrekken, maar dan wel met mijn handen voor mijn, euh, edele delen», lacht ze in Het Laatste Nieuws.

Huisvrouw

Wat dat moet kosten? 20 dollar per maand, maar... «Daar is het me eigenlijk niet om te doen. Ik was de voorbije vier jaar huisvrouw, maar ben klaar voor een nieuw hoofdstuk. Wat ik verdien, zal ook op de spaarrekening van mijn dochter belanden», legt ze uit.

Positieve reacties

Tanja deelde alvast een voorsmaakje op Instagram, waar de meeste volgers positief reageren. «Dikke proficiat! Je bent een mooie vrouw en je mag gezien worden», «Veel succes, schoonheid!», en «Als dat niet mooi is, dan weet ik het ook niet meer», klinkt het onder meer in de reacties. Een enkeling vindt echter dat ze «meer moet eten» en «niet te herkennen is», al nemen anderen het meteen voor haar op. «Alsjeblieft zeg, wat een rotcommentaar. Als het jullie niet aanstaat, waarom volgen jullie haar dan?!», lezen we ook.