‘Temptation’-Aylin heeft leuk nieuws: «Eindelijk mogen we het bekendmaken!»

Na de laatste aflevering van ‘Temptation Island’ was het niet duidelijk of Aylin en Efrain uiteindelijk een koppel zijn gebleven. Wel, het is terug koek en ei tussen de twee!

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Het was voor Efrain bibberen en beven tijdens ‘Temptation Island’, want Aylin was niet bepaald opgezet met het feit dat hij het zo gezellig had met Shallie. Hun reünie was dan ook minder romantisch dan Efrain zich het op voorhand had voorgesteld, want aanvankelijk wilde hij haar zelfs ten huwelijk vragen, maar door haar vertwijfelde reactie liet hij dat maar achterwege.

Dankbaar

Intussen liggen de opnames al een tijdje achter ons en weten we dat Aylin en Efrain het verleidingsavontuur toch overleefd hebben, zo klinkt het enthousiast op Instagram. «Eindelijk mogen we bekendmaken dat we nog steeds samen zijn. Dankjewel Efrain voor alle steun die je me in deze moeilijke tijden gegeven hebt. Ik ben super dankbaar voor hoe sterk onze liefde is en dat ik jou in mijn leven heb. En ik hoop nog vele mooie momenten samen mee te maken. Ik hou van je», schrijft Aylin.

In goede en slechte tijden

Ook Efrain is opgelucht dat het allemaal goed afgelopen is. «Na bloed, zweet en tranen mag ik eindelijk bekendmaken dat wij nog steeds samen zijn. De mensen die mij kennen weten hoe gek ik op Aylin ben en niemand kan ons uit elkaar halen. Ik zal je voor altijd beschermen en er voor je zijn in goede en slechte tijden. Mensen: liefde bestaat echt! Want hoe sterk onze liefde is, is gewoon niet normaal!», klinkt het.

Felicitaties

Hun volgers zijn enorm blij voor hen. «Gelukkig maar. Topkoppel! Veel geluk samen in de toekomst verder», «Jullie horen bij elkaar! Gefeliciteerd», en «Mooi! Ik gun jullie al het moois. Lekker genieten van elkaar, mooierds», lezen we onder meer in de reacties.