‘Temptation’-Bert dropt bommetje over Delphine: «Ik kan het bewijzen»

Het programma mag dan al afgelopen zijn, er blijven straffe onthullingen bovenkomen over Delphine en Bert. Blijkbaar had Delphine een heel groot geheim vlak voor ‘Temptation Island’. Dat beweert Bert althans.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De sage rond Delphine en Bert is - in tegenstelling tot hun relatie - nog niet afgelopen. Onlangs liet Aylin weten dat ze 100% #TeamBert is. Heel wat mensen vroegen zich af waarom ze plots een kant koos.

Overspel

Wel, omdat Delphine op een ‘onbewaakt’ moment een bekentenis had gedaan aan alle dames. «Toen de camera’s en micro’s weg waren, heeft Delphine aan alle dames verteld dat ze vlak voor ‘Temptation Island’ een relatie had met iemand anders. Die man heeft mij zelf gecontacteerd en heeft me alle berichten en snapchats doorgestuurd. Ik kan het bewijzen, want het staat op mijn gsm», vertelt Bert op YouTube-kanaal RUMAGTV.

Vervolgens toont Bert enkele berichten op zijn gsm. «Kijk wat hij stuurde naar haar: ‘Delphine, je zit in mijn hartje. Snap je nu waarom ik verliefd werd op u? En dat kan echt niet’», klinkt het.

Ontkennen

Bert heeft Delphine met de bewijzen geconfronteerd, maar ze blijft beweren dat er niets van aan is. «Ze blijft erbij dat ze die man niet kent. Eerst zei ze dat ze hem nog nooit gezien had, daarna gaf ze toe dat ze hem ooit één keer gezien had», luidt het.

Je kan het bewuste fragment hieronder bekijken vanaf minuut 10.