‘Temptation’-Bert genadeloos voor Delphine: «Ik wil met haar niets meer te maken hebben» (video)

Is het over & out tussen Delphine en Bert? Daar lijkt het wel op als we de teaser van de volgende aflevering zien. Daarin maakt Bert duidelijk dat Delphine zo hard over de schreef is gegaan dat voor hem de relatie gedaan is.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

In de vorige aflevering vertelde Delphine (27) dat Bert (33) in het verleden twee keer met een masseuse heeft afgesproken. Bert beweerde bij hoog en laag dat er echter niets intiems gebeurd is. Maar het feit dat Delphine dat geheim uit de doeken deed, was voor hem de druppel.

Geen tranen meer

In een teaser van de volgende aflevering geeft hij mee dat hij daarom niet meer verder wil met Delphine. «Ik heb het echt gehad. Ik ben hier door Delphine neergezet als manipulatief, als iemand die niet te vertrouwen is. Dat is de reden waarom ik nu zeg dat mijn relatie ten einde is omdat ik met zo’n vrouw niets meer te maken wil hebben. Ik heb tien jaar mijn best gedaan. Ik heb het gevoel dat ik mezelf tien jaar lang heb weggecijferd voor haar, zeker de laatste vijf jaar. Doet mij dat pijn? Nee. Ze heeft de laatste twee dagen zoveel weggenomen van mij dat ik daar zelfs geen traan meer voor kan laten. Ik ga er niet meer zijn om haar op te vangen. Ik heb het gevoel dat mijn ‘Temptation’ nu echt begint», klinkt het.

‘Temptation Island: Love or Leave’ is elke vrijdag om 20.35u te bekijken op Play5.