‘Temptation’-Bert onthult choquerend geheim over Delphine: «Natuurlijk twijfel ik dan»

Nadat Delphine eerder een geheim van Bert uit de doeken deed, wilde Bert ook over haar iets kwijt. Blijkbaar heeft ze tijdens hun relatie op mysterieuze wijze een soa opgelopen.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Enkele afleveringen terug verkondigde Delphine dat Bert twee keer een masseuse heeft bezocht tijdens hun relatie. Hoewel Bert benadrukte dat er niets intiems gebeurd is, was die onthulling voor hem de druppel en wilde hij «niets meer met haar te maken hebben».

Dezelfde soa

In de teaser van de volgende aflevering geeft hij Delphine een koekje van eigen deeg. Hij verklapt dat ze tijdens hun relatie een soa heeft gehad, maar dat ze vaag bleef over hoe ze die opgelopen kon hebben. «Ze hebben allemaal dezelfde soa gehad. Ik heb nooit iets gehad. Er waren drie mogelijkheden: dat ik het haar gegeven had, dat ze het opgelopen had in de sauna, of dat het via het speeksel van zichzelf was. Maar er is nooit gesproken geweest over seksueel contact met iemand anders. Natuurlijk twijfel ik over alles nu. Daar heeft ze zelf voor gezorgd», zucht hij.

‘Temptation Island: Love or Leave’ is elke vrijdag om 20.35u te bekijken op Play5.