‘Temptation’-Bert onthult wat er écht gebeurd is bij de twee masseuses...

Eén van de meest memorabele momenten uit ‘Temptation Island’ was toen Delphine verklapte dat Bert tijdens hun relatie twee keer een masseuse heeft bezocht. Wel, nu weten we eindelijk wat daar precies gebeurd is.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Het is niet bepaald leuk wanneer je vriendin op televisie vertelt dat je twee keer een masseuse hebt geboekt. Delphine vond het nodig om dat uit de doeken te doen en dat was voor Bert meteen de druppel. Hij beweerde dat dat klopt, maar dat er toen nooit iets intiems gebeurd is.

Meer details

Veel meer details kregen we niet over het masseuseverhaal. Tot nu. Tijdens een vragenuurtje op Instagram legde hij uit hoe die twee bezoekjes verliepen. «De eerste keer was een massagesalon. Ik ontken niet dat er meer werd aangeboden dan alleen massages, maar ik heb nooit extra’s genomen omdat ik het niet kon. De tweede keer had ik een hotel geboekt met massage samen met Delphine. We kregen ruzie, dus Delphine is niet gekomen. Ik heb die massage gewoon door laten gaan voor mij alleen. That’s it!», klinkt het.