‘Temptation’-Delphine onthult hoe ze 20 kilogram afgevallen is (foto)

Enkele dagen geleden deelde Delphine mee dat ze 20 kilogram minder weegt dan tijdens de opnames van ‘Temptation Island’. Haar volgers vroegen zich af hoe ze dat klaargespeeld heeft. Daar geeft ze nu een antwoord op.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Tijdens een vragenuurtje op Instagram merkten de volgers van Delphine op dat ze er slanker uitziet dan in ‘Temptation Island’. Die opnames dateren van vorige zomer en in tussentijd is ze inderdaad 20 kilogram afgevallen, zo gaf ze zelf mee.

Verminderd hongergevoel

De 27-jarige vriendin van Bert heeft naar eigen zeggen een appeldieet gevolgd. Dat is een dieettrend uit de Verenigde Staten waarbij je voor elke maaltijd - dus drie keer per dag - een appel eet. Appels zitten immers vol met vezels waardoor het voelt alsof je maag al goed vol zit en je bijgevolg minder van de ‘echte’ maaltijd eet. Bovendien zitten appels vol met vitamines en mineralen.

Complimenten

Haar volgers zijn overigens erg enthousiast over de nieuwe look van Delphine. «Je ziet er top uit», «You go girl», en «Geef mij dat dieet dan maar», lezen we onder meer in de reacties.