‘Temptation’-Delphine over Bert: «Alsof je dán geen stijve piemel krijgt»

Delphine heeft nog eens teruggeblikt op het masseuseverhaal van haar ex Bert. Zo gaf ze meer info over de vrouw in kwestie.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

In ‘Temptation Island’ ging het tussen Delphine en Bert van kwaad naar erger. De druppel was voor Bert het feit dat Delphine onthulde dat hij tot twee keer toe naar een masseuse geweest was.

Body-to-body

Ze ontdekte dat door de app ‘Find My Friends’. Bert heeft altijd beweerd dat er niet meer is gebeurd dan masseren alleen. Toch heeft Delphine haar twijfels daarbij. «De eerste keer toen hij naar een masseuse ging, heb ik dat ontdekt via een tracking-app. Dat was bij een vrouw thuis die dat naast haar studies deed. Maar ja, masseren, komaan... body-to-body enzovoort. Dan moet je mij niet zeggen dat je geen stijve piemel krijgt. Toch? Volgens mij ging hij met de intentie om meer te doen dan masseren alleen, maar is het niet gelukt», vertelt ze aan YouTuber Nick Eshuis.

Nieuwe mensen in hun leven

Intussen heeft Bert een nieuwe vriendin, ene Kelly. Ook Delphine heeft iemand nieuw leren kennen, maar van een relatie is (nog) geen sprake.

Het bewuste fragment kan je hieronder bekijken vanaf 3:36.