‘Temptation’-Delphine: «Sommige mensen blijven denken dat ik gestoord ben»

Delphine, die samen met Bert meedeed aan ‘Temptation Island’, is intussen een beetje bekomen van haar avontuur. Zonder Bert of een andere man. «Ik wil eerst een jaar single zijn voor ik weer ga daten», klinkt het.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Ze hadden een relatie van tien jaar, maar al snel bleek die niet opgewassen te zijn tegen ‘Temptation Island’. Cruciaal moment was toen Delphine verklapte dat Bert tijdens hun relatie twee keer afgesproken had met een masseuse. Dat leverde Delphine heel wat kritiek, maar tevens begrip, op. «In de periode dat dat werd uitgezonden had ik het heel erg moeilijk. Ik werd uitgescholden op Instagram, ze noemden mij gestoord en zo. Ik durfde niet buiten te komen. Maar de passage toen ik over Berts prostitueebezoekjes vertelde, heeft veel kijkers tot andere inzichten gebracht. Er kwam meer begrip voor mij», vertelt ze in TV Familie.

Delphine heeft geen spijt van haar uitspraken. «Hij heeft harde uitspraken gedaan en ik ook. Ik heb er geen spijt van. Maar wél van de manier waarop ik sommige dingen heb verwoord. Sommige mensen blijven denken dat ik gestoord ben», klinkt het.

Geen verzoening

De kans dat het ooit nog goedkomt tussen de twee, is nu wel heel klein. «Nee! Ik heb Bert al twee maanden niet gehoord. Hij heeft mij overal geblokkeerd. Maar er zijn dingen waarover ik uitleg wil krijgen. Zo zou ik willen weten hoe het precies zit met ‘die andere vrouw die op hem wachtte’, zoals hij op tv zei. Pfff, en dan was ík zogezegd het probleem. Ik was nooit goed genoeg. Als hij over een vrouw sprak, was die altijd beter dan ik. Dat doet iets met je. Ik ben waarschijnlijk tien jaar blind en doof geweest. Pas tijdens ‘Temptation Island’ begon het mij te dagen hoe stom ik al die tijd was», zucht ze.

Wachten met daten

Ze wil nu vooral bekomen van ‘Temptation’ en het een tijdje rustig aan doen. «Ik wil eerst een jaar single zijn voor ik weer ga daten. En met mijn ‘dreamdate’ Joop iets beginnen? Wij komen supergoed overeen en bellen regelmatig, maar verder is er niets tussen ons», besluit ze.