‘Temptation’-Delphine volledig in paniek nadat Bert DIT doet: «Ik had het sowieso verwacht, maar NU al?!» (video)

Het ziet er in ‘Temptation Island’ niet goed uit voor Delphine en Bert. Nadat Delphine iets geheimzinnigs vertelde aan presentatrice Monica Geuze, geeft Bert aan dat hij zich volledig wil openstellen voor andere vrouwen. Dat zorgt voor paniek bij Delphine.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Tijdens een gesprek met presentatrice Monica Geuze wil Delphine haar nog iets vertellen. Wat dat precies is, weten we nog niet, maar naar verluidt gaat het om iets wat ze had afgesproken met Bert om niet te delen.

Hartje aansteken

Wanneer Bert dat te weten komt, is voor hem het hek van de dam. «Ik ga alleen naar huis, hé. Ik ga hier connecties blijven aangaan, ik ga me hier openstellen. En wie weet vind ik hier iemand. Steek dat hartje maar aan ginder», zucht hij.

Valies pakken

En jawel, de boodschap komt aan bij Delphine, die bijgevolg helemaal over haar toeren raakt. «Dat kan niet. Ik had het sowieso verwacht, maar om dit nu al te verwachten? Dat vind ik er echt wel over. Dat is toch echt om mij de grond in te steken. Dat kan toch niet anders. Hij weet dat hij mij zoveel pijn doet, en dan doet hij gewoon verder. Dat kan toch niet. Ik moet hier echt weg. Ik pak mijn valies en ik ben weg. Waarom doet hij mij dat aan?», klinkt het.

‘Temptation Island: Love or Leave’ is elke vrijdag om 20.35u te bekijken op Play5.