‘Temptation’-Jimi onthult wat er tijdens de dreamdate met Donna precies gebeurd is

In de aflevering van vrijdag hoorden we dat Nico en Laure het wel héél gezellig hadden in bed, maar rond Donna en Jimi is er nog wat twijfel. Jimi brengt nu eindelijk duidelijkheid...

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Het gekreun van Laure verklapte dat zij en Nico, de (ex-)vriend van Donna, seks hadden tijdens hun dreamdate, maar bij Donna en Jimi hoorden we veel minder geluid uit de slaapkamer komen. Wel zagen we dat de twee samen een bad namen en dat Jimi haar een massage gaf. Maar ging het ook verder dan dat?

Meer dan massage alleen

Op het YouTube-kanaal van Videoland neemt Jimi alle twijfels weg. «Het was al van in het begin heel intens. We hadden samen een bad genomen, heel romantisch met roosjes rond ons. Alles erop en eraan. Dan hebben we samen een douche genomen en heb ik haar gemasseerd. Van het één kwam het ander. We hadden al heel weinig kleren aan. Dus ja, we hebben seks gehad. Het was de bedoeling om haar gewoon te masseren, maar ja... Op zo’n moment gaat de temperatuur helemaal naar boven. We konden echt wel doen wat we wilden en dat hebben we min of meer gedaan», glundert hij.

Zonder microfoontjes

De twee zijn duidelijk verliefd op elkaar en Jimi vertelt dat er één moment was waarop hun microfoontjes niet aanstonden. «Op een bepaald moment waren we in de zee, dat was het enige moment zonder microfoontjes. Dan hebben we duidelijk gezegd dat we elkaar zagen zitten en dat we elkaar samen verder wilden ontdekken», besluit hij.

Intussen liet Donna op Instagram weten dat ze geen spijt heeft van wat er gebeurd is tijdens de dreamdate met Jimi. «Neen, absoluut niet. Waarom zou ik spijt moeten hebben?», klinkt het.

‘Temptation Island: Love or Leave’ is elke vrijdag om 20.35u te bekijken op Play5.

Het bewuste fragment kan je hieronder bekijken vanaf 7:58.